Εταιρεία

Η Ελαιουργική Κεντρικής Ελλάδος ιδρύθηκε το 1979 με μορφή Εταιρίας Περιορισμένης ευθύνης και το 1991 μετατράπηκε σε Ανώνυμη εταιρεία με έδρα της τον Βόλο του Νομού Μαγνησίας και το εργοστάσιο να βρίσκεται στην Δαμάστα Φθιώτιδας.

Η μονάδα παραγωγής στη Λαμία, λειτουργεί από το 1980 μέχρι σήμερα χωρίς διακοπή.

Η παραγωγή της εταιρίας περιλαμβάνει επεξεργασία ελαιοπυρήνων 2φασικών και 3φασικών από τα ελαιοτριβεία της ευρύτερης περιοχής, όπως επίσης και παραγωγή πυρηνέλαιου και πυρηνοξύλου, που τα εμπορεύεται και τα διακινεί τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά, σε χύδην μορφή.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.Κ.Ε. Α.Ε.

Η εταιρεία μας έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει, κεφάλαια και τεχνογνωσία προκειμένου το πυρηνελαιουργείο της να ανταποκρίνεται όχι μόνο στους περιβαλλοντικούς όρους που το διέπουν, αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις που πρέπει να τηρεί μια βιομηχανική μονάδα τέτοιου επιπέδου.

Το πυρηνελαιουργείο μας, στη Λαμία, ασκεί δραστηριότητα, που πραγματώνει την έννοια της κυκλικής οικονομίας. Αυτό σημαίνει, ότι μεταξύ άλλων, επεξεργάζεται τα υπολείμματα του ελαιόκαρπου με βέλτιστες περιβαλλοντικές προδιαγραφές, παράγοντας οικολογικά προϊόντα τα οποία αδρανοποιούν και εξαλείφουν την περιβαλλοντική επικινδυνότητα των οργανικών αυτών αποβλήτων.

Αποστολή Βιογραφικού

Η ΕΛ.Κ.Ε. ΑΕ αναζητά διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μιας δυναμικής ομάδας που εργάζεται με κέφι & δημιουργικότητα, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Ανεβάστε το Βιογραφικό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.